top of page
dr. Varga Zsanett

dr. Varga Zsanett

Vezető ügyvéd

info@drvargazsanett.hu
Ócsai Abigél Szófia

Ócsai Abigél Szófia

Ügyvédasszisztens

ocsaiszofia@drvargazsanett.hu
Bakondi Tamás

Bakondi Tamás

Ingatlan ügyek

bakondita@gmail.com

CSAPATOM

MAGAMRÓL

Ezúton szeretnék az általánosakat meghaladóan néhány szóban bemutatkozni.

Tanulmányaim körében az Általános Vállalkozási Főiskola Üzletviteli szakmenedzser szakán kezdtem a tanulmányaimat, majd jogi diplomámat 2014-ben a Szegedi Tudományegyetemen vehettem kézhez, ahol gazdasági jogi irányú képesítést is szereztem, amelynek során többek között Számvitel, Ingatlanjog, Foglalkoztatási jog, Adójog, Értékpapírjog, és Könyvvizsgálat területén gyűjtöttem az általános képzésben foglaltakat meghaladóan ismereteket.

Angol nyelvből A és B típusú középfokú nyelvvizsgával rendelkezem.

A már gyermekkorom idején elképzelt szakma kapcsán meghatározó szerepet töltött be, és egyben az első szakmai tapasztalatot jelentette, a Dr. Czibolya László regionális szinten is neves ügyvédnél az egyetem ideje alatt töltött, 2 éves gyakornoki idő, ahol többek között megfigyelhettem közelről azt, hogy milyen, „az Ügyvéd, aki nem csak ügyvéd, hanem ember is”.

Ügyvédjelöltként dr. Csetneki Attila ügyvéd, elismert kollégám vezetésével dolgoztam a Csetneki Ügyvédi Irodában Egerben és Budapesten, ahol széleskörű szakmai tapasztalatra volt módom szert tenni.

2018. novemberében, sikeres szakvizsgát követően, megnyitottam a dr. Varga Zsanett Ügyvédi Irodát, ahol immáron több, a maga területén professzionális partnerrel működöm együtt annak érdekében, hogy az általunk közösen nyújtott szolgáltatás komplex és teljeskörű tudjon lenni. 

Rectangle 14.jpg

Rólunk

bottom of page